U kakvoj je vezi monstrum bio s osobama koje je likvidirao?

Podijelite ovaj članak:

Krvavi pir koji je danas u Gradačcu počinio Nermin Sulejmanović, rezultirao je sa tri ubijene i tri ranjene osobe. Sulejmanović je, prema zvaničnim informacijama, počinio samoubistvo.

Sve je počelo, saznaje Faktor iz izvora bliskih istrazi, kada je nevjenčana supruga prijavila Sulejmanovića za nasilje u porodici te je s njihovom kćerkom otišla da živi kod svoje rodbine.

Sulejmanović je jutros oko 9.20 sati pronašao nevjenčanu suprugu kod rodbine, u jednom prigradskom naselju u Gradačcu, tu je pucao na njenog tetka N. P. i ranio ga u nogu, a nevjenčanu suprugu i njihovo dijete odveo je u vikendicu, koja se također nalazi u prigradskom dijelu Gradačca.

Tamo je ženu brutalno pretukao, a zatim je usmrtio hicem iz pištolja. Sve je to snimio i objavio na društvenoj mreži Instagram. Ubistvo se desilo dok je u neposrednoj blizini bilo dijete, koje nije povrijeđeno.

Nakon što je počinio prvo ubistvo, Sulejmanović je otišao u centar grada gdje je sreo 23-godišnjeg D. O., brata djevojke s kojom je bio u vezi prije nekoliko godina. Tada je pucao na njega, teško ga ranio te je ovaj mladić od zadobijenih povreda preminuo u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Tuzla.

Nakon toga, uputio se kući mladića kojega je upucao. Tamo ga je primijetio mladićev otac, pokušao ga zaustaviti pucnjevima iz vatrenog oružja, ali nije uspio te je Sulejmanović ubio mladićevog oca, a njegovu 54-godišnju majku L. O. ranio upucavši je u stomak i grudni koš. Ta žena se trenutno nalazi na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla i njene povrede su opasne po život.

U svom krvavom pohodu Sulejmanović je u centru grada opazio policijsku patrolu te je i na njih pucao i tada je ranio jednog policajca u šaku. Nakon toga pobjegao je izvan grada, gdje je lociran i opkoljen te je počinio samoubistvo.

Faktor

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x