Ubio šuru Albanca jer mu je silovao kćerku 9 godina: Ja sam otac, šta sam mogao da uradim

Podijelite ovaj članak:

Otac koji je u Grčkoj ubio šuraka Albanca koji mu je devet godina silovao kćerku, ispričao je u policiji kako se odlučio na ovaj korak.

“Povrijedio mi je dijete, ja sam otac, šta sam mogao da uradim”, rekao je on.

On je ispričao da je shvatio da nešto nije u redu kada je kćerka počela često da mu traži novac. U međuvremenu je shvatio da neko vreme nije plaćala studentski dom, pa je odlučio da razgovara s njom. Tokom razgovora kćerka se slomila i otkrila mu kroz kakav je pakao prošla zbog svog dajdže.

“Ispričala mi je sve kroz šta je prošla, a onda mi je rekla da on ima snimke i videe zbog kojih je ucjenjuje i uzima joj novac”, rekao je otac.

On je navodno, kada je devojčica napunila 12 godina, počeo i da je snima i fotografiše u neprimjerenim izdanjima.

Vjeruje se da je Albanac snimke i fotografije zadržao za sebe i njima ucjenjivao djevojčicu. Mediji prenose da je otac, kada je od kćerke čuo užasne vijesti rekao da će on sve da sredi.

Žrtvin otac ima troje djece iz prvog braka, a sa drugom suprugom i sestrom nastradalog Albanca imao je jednu kćerku.

Kada je saznao šta je njegova kćerka preživela, otišao je do kuće, uzeo pušku karabin i zamolio ženu da pozove brata i slaže da je njen muž doživio kvar na vozilu i da mu je potrebna pomoć na putu.

Po dolasku na lice mjesta, njih dvojica su se posvađali. Nakon toga je djevojčicin otac drškom od oružja udario Albanca u lice dok je pokušavao da mu uzme oružje, a zatim je i pucao u njega.

Nakon što ga je ubio, on je pozvao policiju i prijavio šta je uradio.

Kada je policija došla na mjesto nesreće, pronašli su tijelo sa povredama na licu i ranom od oružja na grudnom košu, prenosi Telegraf.

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Pa to je naj manje što mu je mogao uraditi,trebao ga je prvo mučiti

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x