Uhapšen otac dječaka koji je pucao na vršnjake u beogradskoj školi

Podijelite ovaj članak:

Otac Koste K. (14), osumnjičenog da je jutros u beogradskoj Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” ubio devet osoba, među kojima su i učiteljica i radnik obezbjeđenja, uhapšen je danas, rekao je na konferenciji za medije ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

“Otac izvršioca ovog teškog djela, nemam druge riječi kojom bih mogao nazvati ovo, je uhapšen. Oba pištolja su imala legalnu dozvolu muškog roditelja. On tvrdi da su bila zaključana u sefu pod šifrom, ali očigledno da je dijete imalo šifru čim je uspjelo da dođe u posjed pištolja i tri okvira puna sa po 15 metaka. Prema nezvaničnim informacijama, on je išao s ocem u streljane, trenirao je pucanje. Šta reći, da li dijete od 12-13 godina treba time da se bavi? Prema ocu će biti poduzete zakonom predviđene mjere”, rekao je Gašić.

Dozvole za oružje ocu su izdate 2016. i 2017. godine.

Stradalo je osam učenika i jedan radnik obezbjeđenja. Do sada je utvrđeno da se radi o S. N. (2009), B. A. (2011), A. B. (2011), A. D. ( 2009), K. M. (2010), M. A. (2009), E. K. (2009), A. Č. (2009) i radnik obezbjeđenja, prenosi N1.

Subscribe
Notify of

2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Uhapšen otac dječaka koji je pucao na vršnjake u beogradskoj školi Post Views: 0 […]

[…] Uhapšen otac dječaka koji je pucao na vršnjake u beogradskoj školi […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x