(VIDEO) Ovako se dočekuju šampioni: BH Fanaticosi pripremili svečani doček za Ismaila Barlovu i Ismaila Zulfića

Podijelite ovaj članak:

BH Fanaticosi priredili su doček paraplivačima Ismailu Barlovu i Ismailu Zulfiću, po povratku sa Svjetskog prvenstva u Velikoj Britaniji, gdje su ostvarili veliki uspjeh.

Barlov je u disciplini 50 metara prsno osvojio četvrto mjesto u klasi SB2, dok je u disciplini 150 metara miks osvojio sedmo mjesto, a Ismail Zulfić je osvojio deveto mjesto u disciplini 50 metara delfin.

Na aerodromu u Sarajevu aplauzom i skandiranjem dočekali su ih BH Fanaticosi.

“Ovi inspirativni sportisti su, ne samo savladali fizičke izazove, već i pokazali nepokolebljivu volju i hrabrost. Njihov dolazak označava važan korak prema inkluzivnosti i pruža svima priliku da se dive njihovim postignućima i upoznaju se s pričama koje stoje iza svake medalje. Ovo je trenutak ponosa za cijelu zajednicu i podsjetnik da su granice sposobnosti samo izazov koji se može savladati predanim radom i podrškom onih koji nas okružuju”, objavili su BH Fanaticosi na Facebooku.

Subscribe
Notify of

2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] (VIDEO) Ovako se dočekuju šampioni: BH Fanaticosi pripremili svečani doček za Ismaila Barlovu i … […]

[…] (VIDEO) Ovako se dočekuju šampioni: BH Fanaticosi pripremili svečani doček za Ismaila Barlovu i … Post Views: 1 Podijelite ovaj članak: […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x