VIDEO Saudijac poludio: ‘Dao sam 200 miliona za Ronalda, a on samo zna vikati siuuuu’

Podijelite ovaj članak:

Na društvenim mrežama pojavio se video u kojem navodno jedan od direktora saudijskog prvoligaša oponaša Ronaldovu poznatu proslavu prigovarajući koliko je klub izdvojio za njegov transfer.

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo (37) na početku angažmana u saudijskom prvoligašu nije ispunio očekivanja stotine miliona fanova koji su s nestrpljenjem čekali njegov dolazak.

Al Nassr izgubio je u utakmici Superkupa od Al-Ittihada 3-1 čime je prekinut dugi pobjednički niz, a za Ronaldov prvijenac Saudijci će se morati još strpjeti. 

Ronaldo se našao na meti kritika, a trener Rudi Garcia nakon utakmice se osvrnuo na Portugalčevu promašenu šansu u prvom dijelu koja je po njemu promijenila tok utakmice. 

Na društvenim mrežama pojavio se video u kojem navodno jedan od direktora saudijskog prvoligaša oponaša Ronaldovu poznatu proslavu prigovarajući koliko je klub izdvojio za njegov transfer. 

– Potrošio sam 200 milijuna na Ronalda, a on samo zna reći ‘siuuu’! – urlao je navodno Saudijac. 

Podsjetimo, Al Nassr doveo je Portugalca za nevjerovatnih 200 miliona eura godišnje čime je postao najplaćeniji sportaš svijeta, a tokom trajanja ugovora zaradit će pola milijarde eura.

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Appreciate you sharing this insightful post. You nailed it explaining your ideas. Looking forward to reading more from you.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x