Visoki predstavnik HDZ-a, Kristijan Šmit je utišao sve Bošnjake, na redu je Rejsulema

Podijelite ovaj članak:

U izvještaju koje je poslao UN (ujedinjeno ništa), kolonizator Šmit je prijavio Rejsulemu Husejn ef. Kavazovića. Samo mu je on još preostao na putu da ostvari sve ciljeve svoje stranke HDZ-a.
Ovo što je rekao Rejsulema je zgrozilo kolonizatore i njihove pajdaše u BiH, jer su se ponadali da bi ovaj put Bosna mogla šaptom pasti. Ne mogu se načuditi tome da bi neko svoju domovinu branio i oružjem(?!?), pa đe to na svi'tu ima, da se domovina oružjem brani?
Šmitu i njegovim šefovima oružje služi samo za napad na druge države, zato nikako ne mogu da svare to što je rekao uvaženi Rejsulema:
– “Na sve moguće načine moramo pokazati da smo spremni braniti institucije države Bosne i Hercegovine. Kada oni padnu, kao što su pali 1992. godine, moramo biti spremni ovu zemlju zaštititi i oružjem i, ako mogu tako reći, nitko ne treba imati dileme treba li to učiniti ili ne…” 
A Rejsulema Kavazović je kolonizatoru odgovorio u svom stilu, otprilike onako kako je rekao Bošnjacima na dženazi u Srebrenici “Okrenimo se prema kibli”:
– Uvijek ću braniti svoju domovinu, a to je i sveta dužnost svakog muslimana. Neka Šmit piše svoje izvještaje, to mu je posao!
Rejsulema je bio kulturan i nije htio biti grub čak ni prema ponosnom nosiocu lente “Ante Starčevića”, za kojeg Plenković&com ne kriju na čijem je platnom spisku, mimo platnog spiska ove države, koju bi da preda u UZP bez oružja, ali mi ne moramo biti kulturni, pa mu možemo reći – M'RŠ skotu jedan!

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Visoki predstavnik HDZ-a, Kristijan Šmit je utišao sve Bošnjake, na redu je Rejsulema Post Views: 0 […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x