Visoki predstavnik HDZ-a, ponovo nametnuo izmjene Izbornog zakona u korist svoje stranke, naravno!

Podijelite ovaj članak:

– Novo nametanje zakona visokog predstavnika HDZ-a, Kristijana Šmita, ja tumačim ovako. Lik je ubacio u vlast još nekoliko članova UZP-a a izbacio zadnje branioce dostojanstva Bošnjaka, NES i SBiH, uz “uslov” da se dogovore za godinu dana, što znači da će Plenković, Milanović, Murphy, Satler i ostala bagra sad lobirati i zavrtati ruke Bošnjacima da prihvate Izborni zakon i izmjene Ustava, u kojima će glas jednog Hrvata vrijediti sedam glasova Bošnjaka.

Ako za godinu dana ne sakupe dovoljno izdajnika koji popunjavaju bošnjačku kvotu, her Šmit će nametnuti trajni zakon s kojim će biti završena palestinizacija Bošnjaka, ali će Bošnjaci sami biti krivi jer se “nisu dogovrili” s onima koji traže da se palestiniziraju dobrovoljno i sami bez Šmita!

Ovih dana svjedočimo velikim protestima u Francuskoj i Izraelu, gdje su njihove vlasti htjele da unesu neke izmjene u Ustav. Zamislite šta bi se dešavalo da im je to nametnuo američki ambasador uz pomoć ovog visokog predstavnika HDZ-a, gdje bi većinski narod, Francuzi i Izraelci bili diskriminirani uzduž i poprijeko?

Ma ne zamišljajte ništa dobri Bošnjani, uskoro će hašlame dospjeti, bit će vam život odmah slađi, šta vas briga za tuđom državom!
Muhamed Mahmutović, pisac

Subscribe
Notify of

3 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Visoki predstavnik HDZ-a, ponovo nametnuo izmjene Izbornog zakona u korist svoje stranke, naravno! Poruči mome babi da će Omer umrijeti ali neće progovoriti Post Views: 3 […]

[…] Visoki predstavnik HDZ-a, ponovo nametnuo izmjene Izbornog zakona u korist svoje stranke, naravno! Post Views: 46 […]

[…] Visoki predstavnik HDZ-a, ponovo nametnuo izmjene Izbornog zakona u korist svoje stranke, naravno! […]

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x