Zahtijevali da se ne uče ezani u Prijedoru da ne uznemiravaju Aleksandra Vučića&com

“Zamisli decu su nam pobili” kaže Vučić u Prijedoru, gradu u kojem 102 ubijene djece još uvijek nema svoj memorijal. Svako dijete bilo srpsko ili bilo koje drugo, dijete je dijete, svijet za sebe, i svako dijete je ubijen jedan cijeli svijet Vučiću. U Prijedoru je Tomašica najveća masovna grobnica u Evropi u zadnjih 70 godina. Prijedor je grad logora, i preko 40 pravosnažnih presuđenih ratnih zločinaca, to su samo neki od mnogih razloga zašto je pogrešno u Prijedoru obilježavati Oluju i nećemo gradonačelniče Prijedora gasiti ezan, nije hrišćanski to tražiti, da ima dostojanstva, onog osnovnog, nikad ne bi tražili takvo nešto. Prenesite svojim suradnicima da više nikad ne zovu po tom pitanju.”

Omer ef. Redžić, imam čaršijske džamije u Prijedoru

———————————————————————————

Uz ovaj status moramo objaviti i redakcijski komentar. Zaista je planetarna sramota cijelog svijeta što je ćutao na bal vampira u Prijedoru, gdje su se okupili četnici i početnici da obilježe stradanja u drugoj državi od strane svojih koalicionih partnera. Političke stranke koje predstavljaju Bošnjake nisu se oglašavale ni tražile zabranu ovog skupa, a “naši” mediji su sve prezentirali kao da je vučko u službenoj posjeti Bosni i Hercegovini.
Prave se mrtvi i o ni mudroseri i strani i domaći, koji se smjenjuju na TV ekranima i pucaju rafalno kad Rejsulema kaže da ćemo se braniti.
Svaku riječ ovog uvaženog imama treba uklesati u svaki bosanski kamen!

(Senzor.ba)

Podijelite ovaj članak:
Subscribe
Notify of

2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Zahtijevali da se ne uče ezani u Prijedoru da ne uznemiravaju Aleksandra Vučića&com Post Views: 1 Podijelite ovaj članak: […]

[…] Zahtijevali da se ne uče ezani u Prijedoru da ne uznemiravaju Aleksandra Vučića&com […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x