Znate li za onu narodnu “Hrani psa da te ugrize”?

Podijelite ovaj članak:

Ova narodna mudrost se vrlo često pokaže kao vrlo tačno, najbolje se to pokazalo na Nedžadu Latiću do sad, ali ga je sad prekucao bot botova SDA, Jasmin Mulahusić, s mjestom boravka u Luxsemburgu.

Do juče je ovaj pas čuvar SDA bio zvijezda stranke i njezinih glasila, Stava i Faktora, a njegove objave u kojima olajava svakog ko uputi riječ kritike na SDA, dijelili su najviši funkcioneri stranke. S njim su se rado slikali svi, pa i prešjednik Izetbegović, ali je toj ljubavi došao kraj odlaskom stranke u opoziciju i vjerovatno nekim neispunjenim obećanjima, što je kod političara sasvim normalna pojava, a to botovi ne opraštaju, jer žive od toga.

Brod koji počne tonuti, prvo napuštaju miševi. I to je opštepoznat prirodni fenomen, pa se odmah nakon gubitka vlasti vidjelo da miševi traže pukotine u brodu. Mislilo se da će se samo izvući, ali ovo je posebna vrsta i miša, udario je na brod gdje je jako udobno leškario godinama i počeo da ga žestoko grize, kako bi potonuo što prije.

Jasmin Mulahusić, nakon što je SDA izgubila izbore i njegov brod počeo tonuti

Komentari na društvenim mrežama na njegov najnoviji post, gdje je zagrizao koliko može idu od čuđenja do zbijanja šala na račun ovog debila. Mnogi mu sad predviđaju nastavak karijere i gostovanja na FACE tv i stranicama Avaza, jer su tamo završili svi psi koje je hranila SDA, među prvima spomenuti – Latić!

Najnovija objava, došli na red i gazde koje su cuku hranile

I zamislite, ovo pseto se na kraju poziva na Allaha, u komentarima se brani kako je samo na strani istine i pravde, a pita se kako će Sebija položiti račun na sudnjem danu…

Kako će ovo pseto položiti račun, za laži i potvore na potpuno nepoznate ljude, samo zato što se ponekad nisu slagali s politikom stranke koja ga je držala na zlatnom lancu?

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

eto ti balija

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x