A zašto Srbi iz republike srpske, ne bi imali republiku srpsku u Srbiji?

Podijelite ovaj članak:

Ako niste razumjeli naslov ništa čudno, jer sve ono što kaže ministar (ne)sigurnosti BiH Nenad Nešić, zvuči vrlo konfuzno, a otprilike ovo iz naslova je rekao na nedavnom gostovanju u nekoj emisiji kod komšija.

Izborni inžinjering Aleksandra Vučića je njemu donio željeni rezultat, ali o njemu cijeli svijet priča i raspravlja. Većina je mišljenja da će mu se to vratiti kao bumerang, ako ne njemu onda nekom drugom, jednog lijepog dana.

Nešić&com su se ugledali na koalicionu braću po zlu bosanske katolike, kojima je Hrvatska u nekom trenutku dala pogodnosti državljanstva Hrvatske, korištenja penzinih fondova, pravo glasa i kvotu u Saboru RH, što je vrlo brzo postalo trn u oku i teret hrvatskim poreskim obaveznicima, pogotovo kad su se došljaci iz Hercegovine raspojasali u tuđuoj kući, kao da je njihova!

Isto to sad počinju tražiti bosanski pravoslavci, koje svi srpski režimi koriste za potkusurivanje sa istokom i zapadom za svoje potrebe, sad za sad, ali će im kao hrvatima osvanuti crni dan, kad im ovakvi dođu u Beograd i počnu tražiti “svoja prava”!

Bumerang se uvjek vraća na mjesto odakle je bačen, bit će jako veselo kad pravoslavci iz BiH počnu praviti republiku srpsku u Srbiji!

Subscribe
Notify of

7 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

pod ovim je mislio da pripoji srbiji rep srpsku

Magare ti je babo!

Last edited 6 months ago by Muhamed Mahmutovic

Dobro adela reče on je opsjednut Srbima, kao što je Isil opsjednut drugma…on ne zna da se okrene pozitivnom nečemu, nego samo srbi, srbi, srbi…to je kad se gay osoba bori protiv homoseksualnhih poriva u sebi, tako i Muhamed se bori sa srpstvom u sebi….ne može sebe da uspostavi nikako.

Kakav hejter je ovaj Mahmutović, svaki dan ima proliv na svom webu, kroz usta…

Kad god hoću zlih vijesti iz džehenema da pročitam dođem kod ovog seratora

Dobro ti je vlahinduro, pa možeš sebi prediti ime i srati koliko hoćeš, ali se vidi da te đikan napravio iz aviona 🙂

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x