BANA uplatila 5.000 dolara za žrtve zemljotresa u Siriji

U povodu razornog zemljotresa koji je 6. februara pogodio južni dio Republike Turske i Siriju, u kojem je poginulo više od pedeset dvije hiljade ljudi (u Turskoj više od 43.500 i u Siriji iznad 8.500), dok su neprocjenjive materijalne štete, Bošnjačko-američka nacionalna asocijacija (BANA) među svojim članovima i simpatizerima pokrenula je akciju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć preživjelim žrtvama.


BANA je na račun Fondacije Sirijsko-američkog medicinskog društva (The Syrian American Medical Society Foundation) sa sjedištem u Washington D.C.

Da napomenemo da je prošle sedmice BANA već uplatila 20.000 dollara na račun Ambasade Republike Turske u Washingtonu. Ovaj račun je namijenjen za humanitarne svrhe područja koji je zahvatio zemljotres.


Akcija se nastavlja; uplate putem Zelle sa područja Sjeverne Amerike koristite email: [email protected].

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552),,..

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x