Huso uputio podršku masovnom ubici: “Ti si moj brat”, a ima poruku i za sve ostale

Podijelite ovaj članak:


Nermin Sulejmanović je počinio stravičan zločin u Gradačcu. Nakon što je pretukao svoju bivšu suprugu, usmrtio je pucnjem iz pištolja, a sve je prenosio uživo na Instagramu. Među komentarima je bilo i onih koji su podržali ovaj svirepi čin. Sulejmanović je usmrtio i komšiju te njegovog sina te ranio tri osobe od kojih je jedna policijski službenik. Jedna osoba od posljedica ranjavanja je preminula. Na kraju je izvršio samoubistvo. Za ovaj gnusni čin, nažalost Sulejmanović je dobijao brojne poruke podrške:

– Joj jesi napravio havanu krvi. Ti si moj brat. Puš*** ki** hejteri – pisao je izvjesni huso_ims.

Kada se otvori profil te osobe može se uočiti da je riječ o izvjesnom Husi Imširoviću. On je prije nekoliko godina na Instagramu objavio fotografiju na kojoj drži pištolj.

“Tko god ima nešto da mi kaže od vas jajara, slobodno dođite i recite mi, svako zna gdje živim jer ste vi rute male i gnjide jaki samo na tastaturi. Trebali ste danas izaći vani i pokazati se. Pozdrav za sve mangupe”, poručio je Huso putem Instagrama

Podsjećamo, Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak zatražit će od Federalne uprave policije i Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona da ispituje sve osobe koje su na društvenim mrežama, a nakon stravičnih ubistava u Gradačcu, podržavale ubicu i veličale zločin koji je počinio. Također, bit će zatraženo da se protiv svih lica, za koja se utvrdi da su počinila krivično djelo gnusnim porukama podrške ubici, podnesu izvještaji o počinjenom krivičnom djelu.

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Svi su za njega bili gnjide i jajari, a počinio stravičan zločin, te se kukavički ubio. Stvarno ove društvene mreže ili treba zabraniti ili svakodnevno kontrolirati tko što piše i kažnjavati.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x