Napravio haos: Pripremio krst za ženinu sahranu, ona oživjela, pa tim krstom pretukao policajce

Podijelite ovaj članak:

Pedesetogodišnji Milan iz sela u opštini Kocaljevo, Srbija je priveden u policijsku stanicu nakon što je napao policajce koji su otkrili da mu je supruga zapravo živa.

Ovaj 50-godišnjak je prijavio da mu je supruga preminula, a nakon dolaska policijske patrole i doktorice, ustanovljeno je da je žena zapravo živa, i da se samo nalazila u nesvijesti. Tada je Milan nasrnuo na njih Krstom, koji je pripremio za ženinu sahranu.

Naknadno je otkriveno da je Milan živio sa nevjenčanom 14 godina starijom suprugom u njenoj kući. To jutro je obavijestio njenu kćerku da joj je majka umrla, a ona je potom pozvala policiju i hitnu pomoć, koji su se zaputili ka njenoj kući.

Jedan policajac se zadržao sa ožalošćenim suprugom, dok je doktorica otišla do pokojnice u drugu sobu. Brzo se vratila i rekla policajcu da je žena živa, a policajac se odmah uputio da se uvjeri u to. Potom je došao i suprug, a policajac mu je saopštio da njegova supruga nije mrtva.

Vidno razočarani muškarac je zgrabio krst, i udario policajca po glavi, a potom istrčao iz kuće urlajući i krstom polupao stakla na policijskom vozilu, nakon čega je priveden u policijsku stanicu, prenose lokalni portali.

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Napravio haos: Pripremio krst za ženinu sahranu, ona oživjela, pa tim krstom pretukao policajce […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x