Novinar upitao Pezića zašto nije napisao niti jedno slovo o Palestini i izdaji Saudijske Arabije, ovaj mu poručio: Ne pada mi na pamet da se nekome pravdam

Podijelite ovaj članak:

Novinar Nermin Bise pitao je Elvedina Pezića zašto šuti na nepravdu koja se dešava palestinskom narodu. Kasnije je njihovu prepisku objavio javno.

“Dok klimate glavom Elvedinu Peziću, dok mu sipate lajkove na njegove savjete koliko duga štikla i suknja treba biti u žene, obuvaš li prvo desnu pa lijevu cipelu, smiješ li cigaru zapaliti itd…itd…, odlični ste!

Međutim, kada upitate Pezića zašto ni slovo, ni zarez, ni tačku u svojim obraćanjima nije posvetio izdaji Saudijske Arabije i njenoj servilnosti uz napomenu da ga dugo pratim na ovoj društvenoj platformi Pezić ti odgovori kako se nada da sam nešto za to vrijeme naučio.

Peziću odgovoriš:

Elvedin Pezić jesam!

O bolesti ummeta! O njegovoj dvoličnosti (ummeta)! O licemjerstvu ummeta!

O njegovoj hladnokrvnosti (ummeta)! O tome (a ti slične teme često opserviraš) kako gole fitmije sjede na krilu raznim šeicima, emirima od Saudije do UAE! O mnogo čemu sam naučio i ibretom se ne mogu zaibretiti kako to KSA pomaže zulum nad muminima u Palestini, Gazi pogotovo. Peziću, daj nam ispričaj malo o tome. Inače te pratim dugo ovdje na Fb platformi.

Pezić odgovori:

Više me nećeš pratiti. I blokira me. Kako divan početak dana. Elhamdullillah!”, “, napisao je Bise.

Kasnije se oglasio i Elvedin Pezić:

“Lijepo molim one koji bi da drugima iz tople sobe diktiraju šta treba da rade u vezi Gazze da mene ostave na miru.

Imaju slobodno pravo da me smatraju kakvim god oni žele. Ja njih ne diram pa eto neka se malo udostoje i neka oni mene popuste.

Radim ono što mogu. Za razliku od velikog broja kritičara koji za ummet nikada ništa nisu uradili.

Ovaj profil smatram jednom velikom školom. Kao što nismo zbog dešavanja u Gazzi zatvorili naše škole ja isto tako ne planiram prestati podučavati ljude putem ovog profila.
Ne pada mi na pamet da se nekome pravdam i da pojašnjavam da i mene kao i ostale muslimane boli ono što se dešava našoj braći u Gazzi.” – poručio je Pezić.

Subscribe
Notify of

2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Tako radi šejh Pezić .Ako mu nešto nije po volji onda je “bloook”. pezić ne trpi kritike ,samo pohvale ,zato što je on “savršen i bez greške” I mene je blokirao ,kada sam ga pitao zašto mu je na profilnoj slici onaj masonski sat iznad časne Kabe. odmah je bilo “bloook”

Last edited 3 months ago by Tako radi šejh Pezić .Ako mu nešto nije po volji o

Darul Iman YouTube Channel 👍
Celebrity Da'ije …
O Klečenju pred Šejkovima
😆😆

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x