Od posljedica ranjavanja preminula još jedna osoba

Tri osobe ranjene su u današnjem krvavom piru koji se desio u Gradačcu kada je Nermin Sulejmanović ubio suprugu i još dvije osobe.

Kako je za portal „Avaza“ potvrđeno iz UKC Tuzla, hospitalizirana je jedna ženska osoba koja se nalazi na klinici za anesteziologiju i reumatologiju zbog prostrijelne rane grudnog koša.

– Druga osoba se nalazi na ortopediji, a riječ je o muškarcu N.P. zbog povreda donjih ekstremiteta. Treća osoba bila je primljena na kliniku za anesteziologiju i reumatologiju, ali je nakon reanimacije nažlost proglašena smrt – rekla je za portal „Avaza“ portparol UKC Tuzla Ersija Aščerić.

Podsjetimo, iz Tužilaštva je ranije rečeno da su ranjene punoljetne osobe. 

– Radi se o punoljetnim osobama. Osumnjičenog Nermina Sulejmanovića (35) iz Gradačca su policijske snage locirale na širem području Gradačca. On je počinio samoubistvo. Sulejmanović je iz pištolja usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i sina. Ranio je jednog policajca, te još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu. Policijske snage su na terenu. Uviđaj će obaviti dežurni tužilac u saradnji s istražiteljima Sektora kriminalističke policije MUP-a TK i OKP PU Gradačac – rečeno je iz Tužilaštva TK. 

Avaz

Podijelite ovaj članak:
Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Od posljedica ranjavanja preminula još jedna osoba […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x