Zašto protiv Luxsemburga nisu, umjesto izvikanih “zmajeva”, igrale ove djevojke?

Podijelite ovaj članak:

Nakon najveće blamaže u historiji BH fudbala gdje su naše balerine, koje zmajevima zovemo, cijelu utakmicu ismijavane od reprezentacije Luxemburga.
Ta reprezentacija je sklepana od zanatlija i fudbalera amatera, ali su se tako poigravali s tkz. zmajevima da je i selektor BH reprezentacije nesvjesno dao najbolju usporedbu. “Ne mogu ja sa spačekom protiv ferarija”!


Djevojka u suzama desno je – Gajić Marica! Ona je odbila reprezentacije Slovenije i Srbije, te strpljivo čekala da se formira ženska košarkaška reprezentacija BiH. Da, tada je nije ni bilo, ali ona je čekala, ona je vjerovala. Ovo je trenutak kad je dočekala da bude među osam najboljih košarkaških reprezentacija u Evropi pobjedivši sile kao što su Turska, Belgija i Rusija.
Svaka vam čast djevojke, vi ste pokazale kako se za BiH igra.


Kad smo već takvi debili i kukavice kojima Milorad Dodika na čelo Fudbalskog saveza BiH dovede svog sestrića i naredi da rastura reprezentaciju, a mi to gledamo i sliježemo ramenima, hajmo onda barem staviti u tim ove djevojke, koje izgaraju na terenu za pobjedu nacionalnog tima.
Nijedna balerina ne bi više smjela imati mjesto u reprezentaciji BiH, bolje bi prošli da i na fudbalski teren pošaljemo sjajne cure sa slike!

Subscribe
Notify of

2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Zašto protiv Luxsemburga nisu, umjesto izvikanih “zmajeva”, igrale ove djevojke? Post Views: 1 […]

[…] Zašto protiv Luxsemburga nisu, umjesto izvikanih “zmajeva”, igrale ove djevojke? […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x