Pogledajte video sa press konferencije – Konaković: Glasno sam govorio da me vi bando lopovska čujete, da čujete da je kraj vašim lažima i spinovima.

Podijelite ovaj članak:

Na press konferenciji novinarki Hayata nisam rekao nijednu ružnu riječ, poručio je Elmedin Konaković nakon današnjeg ispada. Njegovu objavu prenosimo u cjelosti, bez izmjena:

“Nisam ni onda kad je počela da viče na mene i da me prekida, nisam jer ona u ovoj priči ništa nije skrivila.

Ispod je video da vidite kako je tekla konverzacija i da čujete svaku izgovorenu riječ.

Glasno sam govorio da me vi bando lopovska čujete, da čujete da je kraj vašim lažima i spinovima.

Da me čujete vi sa Hayata koji mi zajedno sa ostatkom mašinerije crtate metu na čelo godinama, od dana kad sam napustio Sda to radite.

Najgnusnije laži koje ste u svaku kuću unijeli o meni, laži zbog kojih me jedan broj naših nana i deda ispod oko pogleda jer ste mu vi takvi lažljivi izvor informacija.

Da me čujete jer je vašim lažima došao kraj.

Prodali ste prava Telekomu Srbije i to je vas danas zabolilo, istina koja je izašla na vidjelo i koja vas potpuno demaskira.

Skida vašu lažnu masku patriotizma i pokazuje vas u pravom svjetlu.

Imam pravo zbog svega što ste slagali, ne samo o meni, zbog svih časnih ljudi koje ste nazivali izdajnicima, zbog Bošnjaka i nebošnjaka koje satanizirate jer su se suprostavili sistemu kojeg ovih dana u potpunosti razotkrivamo.

Niste naravno danas napisali ni riječ o trasi autoputa na kojoj je naknadnih radova 98,2 miliona €, a osnovni je ugovor ispod 80.

Trasi autoputa na kojoj direktor na početku projekta bio nadzor jer je njegova privatna firma konsultant.

Niste napisali ni slovo o zakonima koji se u BiH nisu usvajali godinama ni deblokadi EU puta.

Niste jer takve stvari ne pišete, a sve ove istine hoćete da sakrijete krijući se iza novinarke kojoj nisam rekao nijednu ružnu riječ.

Nastavili ste danas sa napadima i angažovali kerbere sistema koji se ruši, a koji su i ranije bjesomučno rigali laži o mom ratnom stažu, o mojoj vjeri, porodici, prijateljima.

Zato je bilo važno da čujete to što sam danas govorio.

Da čujete i da se naviknete.

Slušaćete i u sedmicama i mjesecima koji su pred nama.

Ako bude potrebe, opet ću glasno”, poručio je Konaković.

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Pojedini novinari I novinarke su toliko bezobrazni i nije čudo sto pojedini političari traže njihovu izolaciju ili odsutnos sa pres konferencija a ja bih I’m oduzeo mikrofon za SVA vremena!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x