Semir Osmanagić, sam samcat, jači od države!

Podijelite ovaj članak:
Na primjeru Semira Osmanagića najbolje vidimo koliko nam vlast ne valja!
Taj čovjek je uradio više na promociji države nego sva diplomatska mreža u svijetu (još kad se uzme u obzir da ih pola otvoreno radi protiv države, onda je to još ubjedljivije), a vlastodršci ga na sve načine samo ometaju.
Semir im ne radi po principu (IMT), ima li mene tu, pa im nije zanimljiv za saradnju.
Ne ulazeći u Semirovu vjeru što narod najčešće komentariše(to je između njega i Allaha) u istinitost priča o piramidama, iz aviona se vide velike koristi od onog što radi, za mještane, Visoko, za kanton, za državu!

Bosanska dolina piramida: Najaktivnija arheološka lokacija u svijetu

Danas Semir otvara teniske terene uz najveću zvijezdu tenisa na svijetu(o kojoj isto možete misliti šta hoćete na osnovu montirane slike s dražinom rakijom, ali je to fakat) i mnoge druge. Semir je digao dva kredita da napravi terene, a država ne može izdvojiti iz budžeta sredstva da se Lani Pudar napravi bazen, dok svake godine u svoj vozni park dadnu para za tri bazena.
Primjera je na pretek. Ljudi koji promoviraju državu nemaju nikakvu podršku, a gore spomenuta diplomatska mreža, troši nemilice i radi protiv države.
Jesmo li mi, građani ove prelijepe zemlje, stvarno tolike budale, pa ćemo i na ovim izborima u oktobru imati prečeg posla od toga da ovu bagru pometemo sa vlasti?
Muhamed Mahmutović, književnik
Subscribe
Notify of

2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Semir Osmanagić, sam samcat, jači od države! […]

[…] Semir Osmanagić, sam samcat, jači od države! Post Views: 1 […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x