Troprstašica Sabina Silajdžić ne odustaje!

Podijelite ovaj članak:

Face tv se obraduje svakom gostu koji ima šta reći protiv Bošnjaka, islama, Bosne i Hercegovine.., pa je nakva profesorica Sabina Silajdžić dočekana s ovacijama i suočena sa srbinom, gospodinom Milanom Dunovićem, kojeg je trebala ubijediti da BiH nije bila napadanuta, da smo svi jednako krivi, Bošnjaci čak malo više, jer su zaboga htjeli biti slobodni…

Ta Sabina je je sve rekla i pokazala na kraju tri prsta, a tri prsta nije pokazao gospodin Dunović, pa vi procijenite sami, ko je ovdje zastupao koju stranu i ko je ovdje bio Srbin, a ko Bošnjak.

Iako su međunarodni sudovi rekli svoje, te osudili srpskohravtsku politiku prema BiH kao udruženi zločinački poduhvat, hoće Sabina po svaku cijenu da tu utrpa i Bošnjake, pa je spremna za tu ljutu muku uzeti prvi put Kur'an Časni u ruke i citirati ajete koji nemaju veze s njezinom pričom.

Pored Kur'ana je i biblija, koja joj je poslužila da nađi imena za sedmoro djece, kako bi ugodila mužu polutanu.

Sve ovo je ustvari s tim ciljem, ali treba na kraju pitati Senat univerziteta, studente i njihove roditelje, hoće li dozvoliti da ih i dalje uči ova vještica? Više bi naučili i korektnije od Biljane Plavšić, koja je na suđenju priznala sve!

Ima li ko da Sabini dostavi faksimil suđenja, nek vidi kako je sve bilo?

Da osoba uopšte ne djeluje frustriano u svojoj koži, pokazuje i ova fotografija:

Subscribe
Notify of

12 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Koje lazi od novinara

Kakav je ovaj Muhamed lažnjak, umjesto da zaštiti osobu koja izražava različit stav od njegovog, on je linčuje ovdje. Kakav zao i pokvaren čovjek. Licemjer koji traži da se uvaži njegov stav ali zabranjuje to isto drugima. Kakav džihadista, isilovac.

Debilčino zirava, puno puta si rekao ”branit ću tuđe mišljenje pa makar se i ne slagao sa njim”, to si citirao. Međutim, ti si jedan obični lažov, prijetvornik a u tebi buja mržnja. Neki dan je sud ustvni donio resudu da se ne nosi hidžab, u vojsci, to nisi prenio i to te ne zanima. Pa šta ako je sud donio presudu, nije to Allahov sud debilčino. O svemu se treba razgovarati ”novinaru”

Muhamede glup si. O svemu se treba pričati, baš o presudama, i komentarima. Zato služi sloboda misli, nju ne može ograničiti neko. I Izraelski sud će, glupane, donjeti neke presude, da li znači da se ne komentarišu? U nekom tvoj minijaturnom svijetu izgleda da da. Kad su sudili bošnjačkim generalima, itekako smo komentarisali sud. Tako da ne rise. Polupo si sve lončiće.

Treće, uopšte nisi skontao šta je ona govorila, ona nije išla protiv presuda, a presuda je rekla da je sporan vjerski praznik, a ne sam dan te republike, bez emocija, i strasti (zla i mržnje) pokušaj je saslušati, makar pokušaj, daj si priliku i svojim vijugama (kojih nemaš).

Ona ne govori o karakteru rata, nego uzrocima pocetka rata…..druga je stvar sto to nista ne razumijes….presude koje ona postuje su vezane za karakter rata a ne pocetak….. vjerovatno se pitas kako rat moze imati karakter…..uh daleko si/ste od Sabininog intelekta…..zluradi maliciozni Balavci

Kakav zli munafik i hejter, dabogda doživio da te mrze zbog stava koji se drugima ne sviđa, Amin Jarabi.

Kakav si idiot, nazivaš je ‘troprstašicom” hoćemo mi tebe ružni ziro, ćoro…možda si zato i glup jer ne vidiš da pročitaš. SubhanAllah kakav mrzitelj, šovinista, ženomrzac i lažnjak. Citirao kako će se boriti da će braniti tuđe mišljenje, a sada kenja po nekom sa kim se ne slaže, jer mu je mrziteljski ego bocnut.

Bijedni ste, gledajte,slusajte i ucite od nase prave Bosanke. KceriBosne

Smeta vam muz polutan????? E lazni vjernici,pogani mrzitelji drugog i drugacijeg. I imena djece vam smetaju? Na lomaci cete goriti u Dzehenemu.

[…] Troprstašica Sabina Silajdžić ne odustaje! […]

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x