(VIDEO) Pijani pop ne može stajati na nogama: Krenuo kod Azre u Prijedor, da se bore za suživot

Piše: Esad Krcić

PASTIR I AZRA U BORBI ZA SUŽIVOT:

Na videu je pastir CCCC sljedbenika (čitajte i svetosvaskih). Prema držanju i službenoj opremi na videu, pretpostavka je da se odazvao pozivu vijećnika Skupštine općine Prijedor da prisustvuje njihovoj posebno zakazanoj svečanoj sjedinici na kojoj je predviđeno da mu dodijele orden sa Rastkovim okom. Saznaje se da je poziv na ćirilici nečitko napisao načelnik i predsjednik Skupštine, tako da pastir nije bio siguran kako da ide, stojeći ili ležeći. Ipak se odlučio da pod svaku cijenu nekako ode, makar da dopuže do svog vjernog stada u prijedorskoj Općini.

Ova svečanost je vjerovatno zakazana na inicijativu agilne i velikodušne potpredsjednice Skupštine ljekarke Azre čija je duša ispunjena Rastkovim kletvama. Ona, Azra, iako je poznata kao borac za svoju zadnjicu i stolicu, ali pored te srčane borbe stekla je slavu u Prijedoru u kojem gradi suživot i povjerenje, baš onako kako su osnivači šumske tvorevine cijeli grad pretvorili u zloglasni logor smrti i velikosrpskog genocida nad Bošnjacima.

Naravno žrtve su Azrini rođaci, komšije, prijatelji, sunarodnici Bošnjaci, kao i dio Hrvata, dok Azrine kolege i političari (iz svih srpskih stranaka), na suživotu u gradu u kojem su Bošnjaci bili većina sve do krvave agresije na Bosnu, rade planski i sistematski da prikrivaju ratne zločine i ostatke nevinih civilinih žrtava, skrivaju ratne zločince, negiraju genocid….

Kažu da je ideja o nagrađivanju pastira izašla iz mozga glavnog Baje Laktašenka, kojeg je za sada očito spasio glavni tužioc Milanko Kajganić koji je odbacio 30 krivičnih prijava, a morao je biti kažnjen za negiranje genocida nad Bošnjacima u Srebrenici, ratnih zločina u Sarajevu…, izazivanje međunacionalne mržnje i separatisičkih nakana. Ipak, neće to još dugo!

3 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Kažu da je ideja o nagrađivanju pastira izašla iz mozga glavnog Baje Laktašenka, kojeg je za sada očito spasio glavni tužioc Milanko Kajganić koji je odbacio 30 krivičnih prijava, a morao je biti kažnjen za negiranje genocida nad Bošnjacima u Srebrenici, ratnih zločina u Sarajevu…, izazivanje međunacionalne mržnje i separatisičkih nakana. Ipak, neće to još dugo! – piše Senzor […]

Koji se ovo musliman preobukao u popa i prave sprdnji, pa kad dobiju po nosu biće opet kululele

[…] (VIDEO) Pijani pop ne može stajati na nogama: Krenuo kod Azre u Prijedor, da se bore za suživot […]

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x