Vujičić: Bećirović i Komšić se bave stavovima studentkinja, umjesto ozbiljnijim problemima

Podijelite ovaj članak:

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Miroslav Vujičić ocijenio je da su članovi Predsjedništva BiH Denis Bećirović i Željko Komšić dokoni i bave se stavovima dvije studentkinje, dok u BiH postoji mnogo ozbiljnijih stvari koje treba riješiti, a naročito po pitanju diplomatije.

– Nevjerovatno je da se u jednoj zemlji dva člana Predsjedništva koja su izabrana bošnjačkim glasovima, bave tako sitnim stvari kao što su dvije studentkinje koje su iznijele svoj stav – rekao je Vujičić komentarišući zahtjev Bećirovića i Komšića da se hitno pozove ambasador u Srbiji Aleksandar Vranješ na konsultacije u Sarajevo.

Vujičić je istakao i da sve što dolazi iz Srbije i svaki dobronamjeran potez prema BiH neće biti prihvaćen od Bećirovića i Komšića zbog njihovog uskog pogleda na politiku.

– Bećirović i Komšić su toliko dokoni da se ne mogu baviti pametnijim stvarima osim stvarima koje su vezane za dvije studentkinje i Srbiju – rekao je Vujičić.

Članovi Predsjedništva BiH Željko Komšić i Denis Bećirović zatražili su od Ministarstva spoljnih poslova u Savjetu ministara da hitno pozove ambasadora Aleksandra Vranješa na konsultacije u Sarajevo povodom izjava koje je dao na sastanku sa direktorom Bezbednosno-informativne agencija Srbije Aleksandrom Vulinom, saopšteno je iz Predsjedništva.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x