Nakon bojkota građana i u Sarajevu otkazani nastupi srbijanskog pjevača čiji sin veliča Ratka Mladića

Podijelite ovaj članak:

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila stranica koja je pozivala građane Sanskog Mosta da bojkotiraju koncert srpskog pjevača Đanija Trajkovića, koji je trebao nastupiti u diskoteci “Camel” u Sanskom Mostu.

Njegov sin Miloš Trajković je na godišnjicu genocida u Srebrenici na svom društvenom profilu objavio fotografiju ratnog zločinca Ratka Mladića uz zahvalnost za Srebrenicu, što je izazvalo veliko negodovanje i bijes među ljudima.

Ova objava izazvala je kontroverze i osudu u javnosti, a građani su odlučili reagirati bojkotom koncerta. Kako su se informacije širile, Đani Trajković odlučio je otkazati svoj nastup, navodeći da strahuje za svoju sigurnost.

Istog dana, Miloš se obratio putem društvenih mreža tvrdeći da njegov profil nije bio siguran, te da je bio hakiran. Tvrdio je da nije on osobno objavio spornu fotografiju i opis koji je izazvao tolike reakcije.

A nakon Sanskog Mosta, navodno najnovija informacija dolazi  iz jednog popularnog sarajevskog kluba. Naime, kako su obavijestili publiku, svi zakazani koncerti Đanija u njihovom klubu se odgađaju, piše Avaz.

Subscribe
Notify of

2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] mreže Nakon bojkota građana i u Sarajevu otkazani nastupi srbijanskog pjevača čiji sin veliča Ratka Ml… Post Views: 1 Podijelite ovaj […]

[…] Nakon bojkota građana i u Sarajevu otkazani nastupi srbijanskog pjevača čiji sin veliča Ratka Ml… […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x