Strašno je ako je jedna žena monstrumu otkrila gdje se krije Nizama s bebom

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona provjerava navode da li je policijska službenica MUP-a TK Dženana Selimović otkrila lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećiimović koju je brutalno prebio, zatim uživo na Instagramu likvidirao.

Skandalozan čin

Prema informacijama “Avaza”, lokaciju je, a što utvrđuju i MUP i Tužilaštvo, navodno otkrila službenica Selimović o čemu je istog dana odmah MUP TK obavijestio postupajuću tužiteljicu. 

Ukoliko se pokaže tačnim, a sve informacije govore da je tako, riječ je o skandaloznom činu. 

Kako je već objavljeno, Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene Nizame, kazala je da je ona bila kod nje sedam dana sa djetetom prije nego što ju je krvnik pronašao.

Osmi dan su izdali lokaciju

– Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gdje se krije – rekla je žena, koja tvrdi da je samo policija znala mjesto na kojem se Nizama skrivala, pa nastavila.

– Nizama se žalila da ima problema i zato je i pobjegla kod mene sa djetetom od tog nasilnika – kaže skrhana tetka tragično preminule žene.

Ubio tri osobe

Podsjećamo, pomahnitali Nermin Sulejmanović u petak je u krvavom piru ubio tri osobe. Ubistvo nevjenčane supruge Nizame Hećimović prenosio je uživo na Instagramu. Svoj krvavi pohod je nastavio na ulicama Gradačca, gdje ubio oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, a ranio Harisu Onder. 

Sulejmanović je ranio i policajca Huseina Kotorića i to ispred policijske stanice u Gradačcu, kao i građanina Nedima Pamukovića.

Podijelite ovaj članak:
Subscribe
Notify of

2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Strašno je da je jedna žena monstrumu otkrila gdje se krije Nizama s bebom Emir koji je spasio Nizaminu bebu tvrdi da je radio s policijom: Pisao sam komentare kako bi ga što duže zadržali Post Views: 984 Podijelite ovaj članak: […]

[…] Strašno je da je jedna žena monstrumu otkrila gdje se krije Nizama s bebom Post Views: 5 Podijelite ovaj članak: […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x